Regioweer 3 juni 2018


Ook op deze zondag zal de bewolking overheersen, maar zo nu en dan komt ook af en toe de zon tevoorschijn. Het blijft over het algemeen droog, maar vanmiddag is een enkele bui niet geheel uitgesloten. De wind waait uit het westen tot noordwesten en is zwak tot hooguit matig van kracht en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 21.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 12.

Morgen is het aanvankelijk bewolkt, maar in de middag zijn er ook perioden met zon. De wind waait uit het noorden en is zwak tot matig van kracht en de temperatuur stijgt naar 21°.

De rest van de week is het weer zomer in de regio. De zon schijnt flink en het blijft droog. Pas later in de week neemt de kans op een enkele regen- of onweersbui weer toe. De temperatuur stijgt dinsdag naar 22, de rest van de week en ook komend weekend is het ongeveer 25°.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

De uitgelichte foto werd gemaakt door Marijk Beekman.

%d bloggers liken dit: