Regioweer 27 mei 2018


Ook op deze zondag is het zomers. De zon schijnt flink, maar er is ook bewolking zichtbaar. Het blijft droog, maar later vanmiddag kan er lokaal een regen- of onweersbui tot ontwikkeling komen. De meeste buien worden ten zuiden van onze streken verwacht. De temperatuur stijgt naar een zomerse 27° en er waait een zwakke tot matige oostenwind.

Vanavond en de komende nacht is het over het algemeen droog met een mix van wolken en opklaringen. De temperatuur daalt naar 16°.

Morgen schijnt de zon weer geregeld, maar in de middag moet weer rekening worden gehouden met enkele regen- of onweersbuien. De wind waait zwak uit uiteenlopende richtingen en de temperatuur stijgt naar ongeveer 26°.

Na morgen blijft het zomers met geregeld zon, maar dagelijks is er ook kans op enkele regen- of onweersbuien. De temperatuur gaat langzaam omlaag en daalt van 27° op dinsdag naar ongeveer 20 aan het eind van de week en komend weekend met juni op de kalender.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht, veelal van mijn hand, op Alpenweerman.nl

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

%d bloggers liken dit: