Regioweer 15 mei 2018


De zon schijnt op deze dinsdag flink, maar later vanmiddag neemt geleidelijk vanuit het oosten de (hoge) bewolking toe. Het blijft droog en er waait een overwegend matige noordoostenwind. De temperatuur loopt op naar een graad of 23.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar ongeveer 13°.

Morgen zijn er perioden met zon en het blijft in onze regio nog steeds droog. De wind waait uit het noorden en is vrij krachtig over land en krachtig aan zee en de temperatuur wordt niet hoger dan een graad of 18.

Donderdag en vrijdag is er vrij veel bewolking, maar het blijft wel over het algemeen droog. De wind waait matig en aan zee (vrij) krachtig uit het noordwesten en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 14.

In het weekend is er kans op wat regen of enkele buien, maar de temperatuur gaat wel weer omhoog. Tijdens de Pinksterdagen is het 18 tot 20°.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht veelal van mijn hand op Alpenweerman.nl

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

%d bloggers liken dit: