Regioweer 14 mei 2018


Na een tegenvallende zondag is het op deze maandag weer prima lenteweer. De zon schijnt flink en het blijft droog, maar aanvankelijk komt nevel en mist voor. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het noordoosten en de temperatuur stijgt naar een zomerse 25-26°.

Vanavond en de komende nacht is het helder en bij een zwakke noordoostenwind daalt de temperatuur naar een graad of 13.

Morgen schijnt de zon, maar in de middag neemt vanuit het oosten geleidelijk de bewolking toe. Het blijft droog en bij een zwakke tot matige noordoostenwind stijgt de temperatuur naar ongeveer 23°.

Vanaf woensdag gaat de temperatuur weer naar beneden en neemt de kans op een bui geleidelijk toe. Verder waait er een stevige noord tot noordwestenwind en de temperatuur stijgt woensdag nog naar 17, maar donderdag wordt het niet warmer dan een graad of 14.

Vanaf vrijdag gaat de temperatuur weer omhoog en zeker komend weekend zal de zon weer flink schijnen bij temperaturen rond de 20°.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Kijk voor een landelijk weerbericht veelal van mijn hand op Alpenweerman.nl

De uitgelichte foto maakte ikzelf.

%d bloggers liken dit: