Regioweer 28 april 2018


Het is vandaag over het algemeen bewolkt en uit die bewolking valt af en toe wat lichte regen of komt het tot een enkele bui. De wind waait uit het zuidwesten en is matig en aan zee vrij krachtig en de temperatuur stijgt naar een graad of 13.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt met nog altijd kans op enkele buien. De temperatuur daalt naar een graad of 6-7.

Morgen is het bewolkt en valt er van het zuiden uit geruime tijd buiige regen. De temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 11-12.

Na een kletsnatte nacht valt er ook maandag nog enige regen. Dinsdag en woensdag draait het om buien, maar vanaf donderdag nemen de neerslagkansen af en gaat de zon flink schijnen. De temperatuur stijgt maandag naar een graad of 10, maar vanaf woensdag gaan de temperaturen omhoog.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

Vanwege de meivakantie is er tijdelijk geen meerdaagse tabel. De tekst pas ik wel elke dag aan…

%d bloggers liken dit: