Regioweer 23 april 2018


Na een periode van zomers weer in onze streken, gaat april vanaf vandaag weer normaal doen. Sterker nog: het wordt zelfs te koud voor de tijd van het jaar, want normaal gesproken is het eind april een graad of 16.

Vandaag ziet het weerbeeld er zeker nog niet verkeerd uit. Er zijn wolkenvelden, maar geregeld schijnt ook de zon en het blijft droog. De temperatuur is gevoelig kouder en stijgt vanmiddag naar 13-14°. Kortom: dat scheelt een jas.

Vanavond en de komende nacht zijn er wolkenvelden, maar ook enkele opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 9.

Morgen overheerst de bewolking en er valt af en toe wat lichte regen. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig en de temperatuur stijgt naar 12-13°.

Na morgen blijft het licht wisselvallig met naast geregeld zon ook elke dag wel kans op wat regen of enkele buien. De temperatuur blijft met een graad of 12-13 te laag voor de tijd van het jaar.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

DI WO DO VR ZA ZO MA
1lichteregen 1regen 1enkelebuien 1enkelebui 1enkelebui 1regen 1enkelebuien
9 10 8 7 6 7 8
12 12 12 12 13 13 13

De uitgelichte foto maakte ikzelf. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: