Regioweer 14 april 2018


De zon schijnt op deze zaterdag geregeld, maar gaandeweg de dag neemt de bewolking weer toe. Het blijft tot de avond droog in de regio en er waait een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen. De temperatuur loopt op naar een graad of 16.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en valt er buiige regen. De temperatuur daalt naar een graad of 9.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar het komt ook tot enkele buien. De wind waait zwak uit richtingen tussen zuid en west en de temperatuur stijgt naar 17°.

Na het weekend is er maandag nog kans op enkele buien bij temperaturen van ongeveer 16°. Vanaf dinsdag blijft het droog en schijnt de zon volop. De wind wordt oost, later zuidoost en is overwegend matig van kracht en de temperaturen gaan omhoog. Dinsdag wordt het 18, wellicht 19°, vanaf woensdag komen we boven de warme grens van 20° uit. Aan het eind van de week kan het zelfs 23-24° worden. Normaal is het half april een graad of 14, vanaf 21 april ongeveer 16°.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

ZO MA DI WO DO VR ZA
1enkelebuien 1enkelebui 1vrijzonnig 1zonnig 1zonnig 1vrijzonnig 1flinkebuien
9 9 7 10 11 12 12
17 16 18 21 21 23 21

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: