Regioweer 13 april 2018


Het is op deze vrijdag de 13e over het algemeen bewolkt en vanmiddag is er kans op een enkele bui. De wind waait zwak tot matig uit richtingen tussen zuid en west en de temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 15°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 8.

Morgen blijft het droog en schijnt geregeld de zon. De wind waait zwak tot hooguit matig uit het zuidwesten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 17°. Zondag is het bewolkt en valt er enige tijd buiige regen. Later op de dag wordt het droog en klaart het weer op. Waaien doet het niet of nauwelijks en de temperatuur loopt op naar 18°.

Na het weekend gaat april zomeren. Maandag zijn er nog vrij veel wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het wordt dan een graad of 18. Vanaf dinsdag gaat de zon volop schijnen en wordt het warm met temperaturen die oplopen naar waarden omstreeks de 22°.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

ZA ZO MA DI WO DO VR
1periodenmetzon 1enkelebuien 1afentoezon 1vrijzonnig 1zonnig 1zonnig 1vrijzonnig
8 10 10 9 10 11 12
17 18 18 20 22 22 22

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: