Regioweer 10 april 2018


Gisteren kwam het in de ochtend tot enige regen, maar gistermiddag bleef het droog en scheen zo nu en dan de zon. De temperatuur steeg naar 15°.

Vandaag beginnen we de dinsdag met een mix van wolkenvelden en geregeld zonneschijn. Geleidelijk neemt de bewolking toe en later vanmiddag is er kans op een bui. De wind waait uit het zuidoosten en is zwak tot matig van kracht en de temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 18°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en er zijn perioden met buiige regen. Waaien doet het niet of nauwelijks en het koelt af naar ongeveer 10°.

Morgen is het wisselend bewolkt met kans op wat regen of enkele buien. Daarbij is ook onweer mogelijk. De wind wordt oost tot noordoost en de temperatuur stijgt naar 16°.

Na morgen blijft het licht wisselvallig met geregeld zon, maar ook kans op wat regen of enkele buien. De temperaturen blijven met 16 tot 18° op een aangenaam niveau.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

WO DO VR ZA ZO MA DI
1flinkebuien 1enkelebui 1enkelebui 1vrijzonnig 1enkelebui 1vrijzonnig 1vrijzonnig
10 9 9 8 9 9 9
16 18 16 17 17 17 18

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.