Regioweer 9 april 2018


Na een zomers aandoend weekend ziet het weerbeeld er op deze maandag niet veel anders uit. Er zijn weliswaar wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Vanochtend is er kans op wat regen of een enkele bui, maar vanmiddag is het droog. Er waait een overwegend matige noordoostenwind en de temperatuur loopt op naar een aangename waarde van 17°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en is er kans op enkele buien. De temperatuur wordt niet lager dan een graad of 10.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook wolkenvelden en met name later op de dag neemt de kans op buien weer toe. De wind is eerst zuidoost, later noordoost en is zwak tot matig van kracht en de temperatuur stijgt naar 17-18°.

De rest van de week blijft het zacht, maar ook wisselvallig. Naast geregeld zonneschijn zijn er ook wolkenvelden met vrijwel elke dag wel kans op enkele buien en bij die buien kan het ook tot onweer komen. De temperatuur komt dagelijks uit op waarden tussen de 15 en 18°.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

DI WO DO VR ZA ZO
1enkelebuien 1flinkebuien 1periodenmetzon 1enkelebuien 1enkelebui 1periodenmetzon
10 8 10 9 8 8
17 15 17 16 16 17

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: