Regioweer 7 april 2018


Het is dit weekend prachtig lenteweer. De zon schijnt op deze zaterdag geregeld, maar er zijn ook wolkenvelden. Het blijft droog en er waait een matige en aan zee (vrij) krachtige zuidenwind. De temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 18°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 9.

Morgen schijnt ook geregeld de zon, maar ook dan trekken er wolkenvelden over de regio. De wind is in kracht afgenomen en waait uit het zuiden tot zuidoosten en de temperatuur komt uit op een aangename 19°.

Na het weekend schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook wolkenvelden. Maandag is er later op de dag kans op een regen- of onweersbui en ook de dagen daarna kunnen storingen vaak voor wat regen of een enkele bui zorgen. De temperaturen blijven op niveau en liggen aanvankelijk tussen de 17 en 19°. Aan het eind van de week gaat het kwik wat naar beneden.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

ZO MA DI WO DO
weerbeeld 1periodenmetzon 1flinkebuien 1periodenmetzon 1enkelebuien 1enkelebuien
min. temp. 9 8 9 9 8
max. temp. 19 18 17 17 16
wind z no zo no no
kracht 2-3 3-4 3-4 4-6 4-5

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: