Regioweer 6 april 2018


Het is op deze vrijdag prachtig lenteweer met flink wat zonneschijn. Het blijft droog en er waait een matige en aan zee (vrij) krachtige zuidoostenwind. De temperatuur is duidelijk hoger dan de frisse dag van gisteren en stijgt naar waarden omstreeks de 13°.

Vanavond en de komende nacht is het droog met een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Bij een matige en aan zee vrij krachtige zuidoostenwind daalt de temperatuur naar een graad of 7.

Morgen is er vrij veel hoge bewolking, maar de zon zal ook zo nu en dan schijnen. De zuidoostenwind wordt zuid en is matig over land en (vrij) krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar een aangename waarde van ongeveer 17-18°. Zondag zijn er ook wolkenvelden, maar ook dan zal zo nu en dan de zon schijnen. Het blijft droog en bij een matige zuidenwind stijgt de temperatuur weer naar 17-18°.

Na het weekend blijft het lenteachtig met geregeld zon. Wel neemt later in de week de kans op een bui toe.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

ZA ZO MA DI WO
weerbeeld 1periodenmetzon 1periodenmetzon 1periodenmetzon 1periodenmetzon 1enkelebuien
min. temp. 7 8 9 8 8
max. temp. 18 19 18 17 17
wind z z n nno n
kracht 4-6 3-5 2-3 3-4 2-3

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: