Regioweer 5 april 2018


Het is vandaag bewolkt met aanvankelijk nog kans op enkele buien. Vanmiddag is het droog en gaat de zon volop schijnen. De wind waait uit het noordwesten en is duidelijk aanwezig en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 9.

Vanavond en de komende nacht is het helder en droog en bij een wegvallende wind koelt het af naar waarden dichtbij het vriespunt.

Morgen blijft het droog en zijn er flinke perioden met zon. De wind waait matig en aan zee (vrij) krachtig uit het zuidoosten en de temperatuur is met maximaal 12-13° weer duidelijk hoger.

Zaterdag is er vrij veel hoge bewolking, maar de zon schijnt ook geregeld en het blijft droog. De wind waait uit het zuiden en neemt in kracht af en de temperatuur stijgt naar een zeer aangename 18°. Zondag is het bewolkt en neemt de kans op regen alweer toe. De wind wordt zuidwest en de temperatuur is met maximaal een graad of 14 ook weer lager.

Na het weekend is het wisselvallig met waarschijnlijk later in de week weer lagere temperaturen…

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

VR ZA ZO MA DI
weerbeeld 1vrijzonnig 1vrijzonnig 1lichteregen 1regen 1enkelebuien
min. temp. 2 6 8 7 7
max. temp. 13 18 14 13 13
wind zo z zw n nno
kracht 4-6 4-5 3-4 3-4 3-4

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: