Regioweer 4 april 2018


De zon schijnt vandaag zo nu en dan, maar er zijn ook vrij veel wolkenvelden. Verder komt het tot buien en vooral later vandaag kan het daarbij ook tot onweer komen. De wind waait uit het zuiden en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 13-14°.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt met aanhoudend kans op enkele buien. De wind wordt zuidwest en neemt in kracht toe en de temperatuur daalt naar ongeveer 6°.

Morgen is er in de ochtend nog kans op enkele buien, maar in de middag is het droog en gaat de zon schijnen. De wind waait uit een koele noordwesthoek en daardoor wordt het niet warmer dan een graad of 9.

Vrijdag en het komende weekend blijft het droog en schijnt geregeld de zon. De wind waait uit het zuiden tot zuidoosten en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt vrijdag naar 13-14 en in het weekend naar 17-18°.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

DO VR ZA ZO MA
weerbeeld 1enkelebui 1vrijzonnig 1vrijzonnig 1bewolkt 1afentoezon
min. temp. 6 2 7 9 10
max. temp. 9 13 17 17 16
wind nw zo zo zw nno
kracht 4-6 4-6 3-4 3-4 4-6

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: