Regioweer 30 maart 2018


Het is op deze Goede Vrijdag droog met geregeld zonneschijn. Geleidelijk neemt de bewolking toe en later vanmiddag en zeker vanavond valt er buiige regen. De zuidenwind wordt oost en is overwegend matig van kracht en de temperatuur stijgt naar 11-12°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en regenachtig. De temperatuur daalt naar een graad of 4.

Morgen is het over het algemeen bewolkt en na een droge ochtend met af en toe zon, gaat het in de middag weer enige tijd regenen. Aanvankelijk waait het niet, maar de wind wordt noord tot noordoost en matig en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 9.

Tijdens de Paasdagen is het zondag droog met vooral in de middag geregeld zonneschijn. De wind waait uit het noorden en het wordt niet warmer dan een graad of 7. Paasmaandag overheerst de bewolking en vooral in de middag is er kans op wat lichte regen en motregen. De wind wordt zuidoost en de temperatuur stijgt naar 8-9°.

Na Pasen is er dinsdag en woensdag kans op regen of enkele buien, daarna lijkt het droog te blijven. De temperatuur stijgt naar een graad of 13.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

ZA ZO MA DI WO
weerbeeld 1enkelebuien 1afentoezon 1motregen 1regen 1enkelebuien
min. temp. 4 2 1 7 7
max. temp. 10 7 8 12 13
wind no n zo zzw zw
kracht 3-4 3-4 4-5 4-6 4-6

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: