Regioweer 29 maart 2018


De zon schijnt op deze donderdag geregeld, maar er is ook een buienkans. De wind waait zwak tot matig uit het zuidwesten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 9°.

Vanavond zijn er opklaringen en is het droog, komende nacht neemt de bewolking toe en gaat het regenen. De wind wordt zuidoost en matig en de temperatuur daalt naar 3°.

Morgen is het bewolkt en aanvankelijk regent het. Daarna is het een tijdje droog, maar later op de dag gaat het opnieuw regenen. De zuidoostenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en de temperatuur stijgt naar 12°.

Zaterdag blijft het droog en zijn er flinke perioden met zon. De wind waait zwak en wordt geleidelijk noordoost en de temperatuur stijgt naar een graad of 10. Ook tijdens de Paasdagen lijkt het droog te blijven met af en toe zon. De wind waait uit het noordoosten en met 8-9° is het wel te koud voor de tijd van het jaar.

Na Pasen wordt het tijdelijk een stuk zachter, maar later volgende week gaat het kwik opnieuw omlaag.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

VR ZA ZO MA DI
weerbeeld 1regen 1periodenmetzon 1afentoezon 1afentoezon 1regen
min. temp. 3 3 1 2 4
max. temp. 12 10 8 9 11
wind zo no no no no
kracht 4-5 2-3 3-4 3-4 4-6

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: