Regioweer 28 maart 2018


Ook op deze woensdag is het bewolkt en valt er geruime tijd regen. De zwakke en later matige wind waait uit richtingen tussen west en noord en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 7-8.

Vanavond trekt de regen geleidelijk weg, het wordt droog en het klaart op. Er is kans op nevel en mist en het koelt af naar ongeveer 3°.

Morgen ziet het weerbeeld er weer beter uit. De zon schijnt geregeld, maar er is ook een buienkans. De wind waait matig uit het zuidwesten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 8°.

Goede Vrijdag schijnt af en toe de zon, maar er is ook weer een buienkans. De wind waait matig uit het zuidoosten en de temperatuur stijgt naar 11°.

Zaterdag is het bewolkt en in de nacht en ochtend regent het enige tijd. Tijdens de Paasdagen blijft het droog en schijnt af en toe de zon. De temperatuur stijgt zaterdag en zondag naar 8-9 en Paasmaandag naar 11°.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

DO VR ZA ZO MA
weerbeeld 1enkelebui 1enkelebui 1lichteregen 1periodenmetzon 1bewolkt
min. temp. 3 2 3 2 4
max. temp. 8 11 9 8 11
wind zw zo no n o
kracht 3-4 4-5 4-6 3-4 4-6

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: