Regioweer 27 maart 2018


Het is op deze dinsdag bewolkt en vanmiddag gaat het geruime tijd regenen. De wind waait uit het zuiden tot zuidoosten en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 7.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt met vanavond nog enige regen. De matige wind draait naar west en de temperatuur daalt naar een graad of 5.

Morgen is het opnieuw bewolkt en er valt wederom geruime tijd regen. De wind wordt noordwest en de temperatuur stijgt opnieuw naar 7°.

Donderdag komt het tot enkele buien, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. De temperatuur wint een graadje en komt uit op een graad of 8.

Goede Vrijdag tot en met Eerste Paasdag, zondag, blijft het droog met over het algemeen veel bewolking. Toch komt ook zo nu en dan de zon tevoorschijn. De temperatuur stijgt vrijdag en zaterdag naar 10-11, zondag wordt het maximaal 8 of 9°. Op Paasmaandag neemt de kans op regen toe en wordt het een graad of 11.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

WO DO VR ZA ZO
weerbeeld 1regen 1enkelebuien 1afentoezon 1afentoezon 1afentoezon
min. temp. 5 3 3 4 2
max. temp. 7 8 11 10 8
wind nw zw zo no o
kracht 4-5 3-4 3-4 4-6 3-4

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.