Regioweer 26 maart 2018


Het blijft op deze maandag droog en er zijn flinke perioden met zon, maar aanvankelijk komt er nevel en mist voor. De wind waait zwak tot matig uit het westen tot noordwesten en de temperatuur stijgt naar maximaal 9°.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke perioden met zon en is het droog. De wind draait naar zuid en de temperatuur daalt naar een graad of 2.

Morgen neemt de bewolking toe en in de middag gaat het geruime tijd regenen. De zuidenwind neemt toe naar matig over land en naar (vrij) krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar een graad of 7.

Na een nacht met regen is het woensdag wisselend bewolkt met in de middag enkele buien. De wind waait matig uit het westen en de temperatuur stijgt naar een graad of 7. Donderdag zijn er flinke perioden met zon en blijft het droog. De zuidwestenwind waait zwak tot matig en de temperatuur stijgt naar 8°.

In het lange Paasweekend is het droog met over het algemeen vrij veel bewolking. Toch schijnt ook geregeld de zon. Bij een oost tot noordoostenwind stijgt de temperatuur van Goede Vrijdag tot en met Paasmaandag naar een graad of 10.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

DI WO DO VR ZA
weerbeeld 1regen 1enkelebuien 1vrijzonnig 1afentoezon 1bewolkt
min. temp. 2 5 4 3 3
max. temp. 7 7 8 10 10
wind z w zw o no
kracht 4-5 3-4 2-3 4-5 3-4

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: