Regioweer 25 maart 2018


Op deze zondag zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het blijft droog en er waait een zwakke tot hooguit matige noordenwind. De temperatuur loopt op naar waarden omstreeks de 10°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Bij een zwakke wind koelt het af naar een graad of 2.

Morgen blijft het ook droog en zijn er flinke perioden met zon. De wind waait zwak tot hooguit matig uit het noordwesten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 9°.

Dinsdag is het bewolkt en in de loop van de dag gaat het regenen en dat doet het ook woensdag. De wind draait naar zuid tot zuidwest en woensdag naar west en neemt in kracht toe en de temperatuur gaat naar beneden. Dinsdag wordt het nog een graad of 8, maar woensdag en ook donderdag moeten we het doen met maximaal een graad of 6-7. Gelukkig schijnt donderdag daarbij wel weer geregeld de zon.

Richting de Paasdagen loopt de temperatuur weer op naar waarden omstreeks de 10°.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

MA DI WO DO VR
weerbeeld 1vrijzonnig 1regen 1enkelebuien 1vrijzonnig 1regen
min. temp. 2 3 5 3 3
max. temp. 9 8 7 7 9
wind nw z w zw zo
kracht 2-3 4-5 4-6 4-6 4-5

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: