Regioweer 24 maart 2018


Het is op deze zaterdag over het algemeen bewolkt met zo nu en dan ook wat zon. Het blijft droog en er waait een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen. De temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 10.

Vanavond en de komende nacht zijn er wolkenvelden, maar ook enkele opklaringen. Bij weinig wind daalt het kwik naar een graad of 3-4.

Morgen zijn er wederom vrij veel wolken, maar soms kan ook even de zon schijnen. Het blijft over het algemeen droog, maar in de middag is er heel lokaal wat (mot)regen mogelijk. De wind waait zwak tot hooguit matig uit het noorden tot noordwesten en de temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 10-11°.

Maandag zijn er flinke perioden met zon en het blijft over het algemeen droog. Toch is een enkele bui niet uitgesloten. De wind waait zwak uit het westen tot noordwesten en de temperatuur stijgt naar 9°. Dinsdag is het bewolkt en valt er er geruime tijd regen. De temperatuur is weer lager en stijgt naar een graad of 7.

Woensdag is er kans op (smeltende) sneeuw en komt de temperatuur nog wat lager uit. De verwachting tegen die tijd wordt wel onzeker, omdat de diverse weermodellen niet op één lijn zitten.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

ZO MA DI WO DO
weerbeeld 1enkelebui 1enkelebui 1regen 1nattesneeuwbui 1enkelebui
min. temp. 4 3 3 3 2
max. temp. 11 9 7 5 6
wind nw nw zw zo zo
kracht 3-4 2-3 5-7 4-6 4-6

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: