Regioweer 23 maart 2018


Vandaag schijnt geregeld de zon, maar vanmiddag neemt de bewolking toe en misschien valt er wat lichte motregen. De zuidwestenwind waait matig en aan zee krachtig en de temperatuur stijgt naar ongeveer 8°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Bij een afnemende wind daalt de temperatuur naar een graad of 2.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het blijft droog en er waait een zwakke eerst zuiden en later noordenwind. De temperatuur stijgt naar 10°.

Zondag zijn er in de ochtend wolkenvelden met kans op een bui. In de middag schijnt de zon volop en is het droog. De wind waait zwak tot matig uit het noordwesten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 9°.

Na het weekend is het maandag droog met flink wat zon. Dinsdag valt er enige tijd regen en woensdag komt het tot enkele buien. Kortom: het blijft wisselvallig. De temperatuur gaat geleidelijk weer naar beneden van een graad of 9 op maandag naar 6-7 aan het eind van de week.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

ZA ZO MA DI WO
weerbeeld 1afentoezon 1enkelebui 1vrijzonnig 1regen 1enkelebuien
min. temp. 2 3 3 4 4
max. temp. 10 9 9 9 7
wind zzo nw zw zw nw
kracht 2-3 3-4 3-4 3-4 4-6

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.