Regioweer 22 maart 2018


Het is op deze donderdag bewolkt en vanochtend zijn er perioden met regen. Vanmiddag wordt het droog en later klaart het op en komt de zon tevoorschijn. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het noordwesten en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 8.

Vanavond en de komende nacht is het helder en droog. Bij een matige naar zuidwest draaiende wind daalt de temperatuur naar een graad of 4.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar vooral in de middag is er ook een enkele bui mogelijk. De zuidwestenwind neemt toe naar matig over land en naar (vrij) krachtig aan zee en de temperatuur komt uit op 9°.

In het weekend is het zaterdag bewolkt en uit die bewolking kan wat lichte regen of motregen vallen vanwege een storing op de Noordzee. Zondag is er in de ochtend nog wat regen mogelijk, maar al vrij snel blijft het droog en schijnt de zon flink. De temperatuur stijgt zaterdag naar 10 en zondag naar maximaal 9°.

Na het weekend is het (licht) wisselvallig met later in de week weer dalende temperaturen…

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

VR ZA ZO MA DI
weerbeeld 1enkelebui 1motregen 1vrijzonnig 1enkelebui 1regen
min. temp. 4 4 4 3 3
max. temp. 9 10 9 8 9
wind zzw z nw nw zw
kracht 4-6 2-3 3-4 3-4 4-6

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: