Regioweer 21 maart 2018


Er zijn op deze woensdag wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het blijft droog en er waait een matige noordwestenwind. De temperatuur stijgt naar een graad of 7.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en later in de nacht gaat het regenen. De west tot zuidwestenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en de temperatuur daalt naar een graad of 3.

Morgen is het bewolkt en regenachtig. De matige wind waait uit het westen tot noordwesten en de temperatuur stijgt opnieuw naar maximaal een graad of 7.

Vrijdag blijft het weer droog en schijnt af en toe de zon. De wind waait uit het zuiden en de temperatuur stijgt naar 9, wellicht 10°.

In het weekend schijnt zondag de zon volop, zaterdag zijn er nog wolkenvelden en is er een enkele bui mogelijk. De wind waait uit het noorden tot noordwesten en de temperatuur ligt rond de 10°.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

DO VR ZA ZO MA
weerbeeld 1regen 1afentoezon 1enkelebui 1zonnig 1zonnig
min. temp. 3 4 4 3 2
max. temp. 7 9 10 10 10
wind nw z nw nno nw
kracht 3-4 3-4 2-3 2-3 2-3

De uitgelichte foto werd gemaakt door Aad Hogenboom. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: