Regioweer 12 maart 2018


De zon schijnt op deze maandag af en toe en hier en daar is een bui mogelijk. De wind waait zwak tot matig uit het zuiden en de temperatuur stijgt naar een aangename 13-14°.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt en komt het tot enkele buien. Bij die buien kan het lokaal ook tot onweer komen. De zwakke wind draait via oost naar noord en de temperatuur daalt naar een graad of 5.

Morgen is het over het algemeen bewolkt en er valt af en toe wat lichte regen of motregen. De wind waait matig uit het noordwesten en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 8.

Woensdag lijkt een hele aardige dag te worden met geregeld zon. De wind waait matig uit het zuiden tot zuidoosten en het wordt 9 tot 11°.

Donderdag gaat het weer regenen, maar vrijdag en komend weekend is het weer droog. De wind draait naar het oosten en de temperaturen gaan (fors) naar beneden. Wordt het donderdag nog een graad of 11, zondag moeten we het met de helft doen…

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

DI WO DO VR ZA
weerbeeld 1motregen 1periodenmetzon 1periodenmetzon 1enkelebuien 1bewolkt
min. temp. 5 4 4 5 4
max. temp. 8 10 11 11 8
wind nw zzo zzo zzo o
kracht 3-4 3-4 4-6 2-3 4-6

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: