Regioweer 11 maart 2018


Na een zeer zachte, maar over het algemeen droge zaterdag is het vandaag op deze zondag bewolkt met perioden met regen. In de loop van de middag wordt het weer droog. De zuidoostenwind wordt zuid tot zuidwest en is zwak tot matig van kracht en de temperatuur stijgt naar 11 tot 13°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt, maar droog. De temperatuur daalt naar een graad of 6.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar in de loop van de dag neemt de kans op enkele buien toe met lokaal kans op onweer. De zuid tot zuidoostenwind waait overwegend matig en de temperatuur stijgt naar ongeveer 13°.

Maandagavond en in de nacht naar dinsdag komt het tot flinke buien en dinsdag overdag zijn er vooral in de ochtend perioden met buiige regen. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het noordwesten en de temperatuur is met maximaal een graad of 8 wat lager.

Woensdag tot en met vrijdag overheerst de bewolking en uit die bewolking valt af en toe wat lichte regen of motregen. De wind waait uit het zuiden tot zuidoosten en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 10-11°.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

MA DI WO DO VR
weerbeeld 1enkelebuien 1periodenmetzon 1motregen 1enkelebuien 1motregen
min. temp. 6 5 3 5 4
max. temp. 13 8 10 11 10
wind zzo nw zzo zzo z
kracht 3-4 3-4 4-5 3-4 1-2

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: