Regioweer 10 maart 2018


Het is op deze zaterdag over het algemeen bewolkt en vanochtend valt er nog wat lichte regen en motregen. Vanmiddag is het over het algemeen droog met soms wat zon. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het zuiden tot zuidwesten en de temperatuur stijgt naar 14 of 15°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt, maar droog. De wind draait naar zuidoost en de temperatuur daalt naar een graad of 8.

Morgen is het bewolkt en zijn er perioden met (buiige) regen. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het zuiden en de temperatuur stijgt naar 11 tot 13°.

Maandag starten we met geregeld zon, maar in de middag komt het tot enkele buien. De zuidenwind wordt noordwest en de temperatuur stijgt naar 10-11°.

De rest van de week lijkt het dinsdag en woensdag droog te blijven met geregeld zon, maar donderdag neemt de kans op regen weer toe. De temperatuur stijgt naar waarden tussen de 8 en 11°.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

ZO MA DI WO DO
weerbeeld 1periodenmetzon 1enkelebuien 1vrijzonnig 1afentoezon 1periodenmetzon
min. temp. 8 6 5 4 5
max. temp. 12 10 8 10 11
wind z z zw zzo z
kracht 4-5 3-4 3-4 4-6 2-3

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: