Regioweer 7 maart 2018


Het is op deze woensdag aanvankelijk droog met af en toe zon. Vanuit het zuiden neemt de bewolking alweer snel toe en later vanmiddag neemt de kans op buiige regen toe. De zwakke zuidoostenwind wordt zuid tot zuidwest en de temperatuur stijgt naar maximaal 9°.

Vanavond is het bewolkt met enkele buien, komende nacht klaart het op en blijft het droog. De temperatuur daalt naar een graad of 2 en er waait een matige zuidwestenwind.

Morgen overheerst weer de bewolking en komt het tot buiige regen, maar soms kan ook even de zon schijnen. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig en de temperatuur blijft steken bij maximaal een graad of 6.

Vrijdag wordt een hele aardige dag met flink wat zonneschijn en maximaal een graad of 9, maar komend weekend is het weer bewolkt. Bovendien zijn er op beide weekenddagen perioden met regen. De wind waait uit het zuiden en de aangevoerde lucht is vrij zacht met temperaturen van 11-12°.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

DO VR ZA ZO MA
weerbeeld 1periodenmetzon 1vrijzonnig 1periodenmetzon 1periodenmetzon 1periodenmetzon
min. temp. 2 2 4 7 6
max. temp. 6 9 11 10 8
wind z zw z z nw
kracht 4-5 4-5 3-4 3-4 3-4

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: