Regioweer 5 maart 2018


Er zijn op deze maandag wolkenvelden, maar geregeld schijnt ook de zon. Het blijft droog en er waait een overwegend matige zuidelijke wind. De temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 9.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt, maar het blijft droog. De zuidoostenwind waait matig en de temperatuur daalt naar een graad of 2.

Morgen is er aanvankelijk vrij veel bewolking, maar in de middag schijnt ook af en toe de zon. Het blijft wederom droog en het kwik stijgt in de middag opnieuw naar een graad of 9.

De rest van de week is het licht wisselvallig met naast geregeld zon ook kans op regen of enkele buien. De kans op buien is het grootst op woensdag en later op vrijdag gaat het waarschijnlijk geruime tijd regenen. Donderdag lijkt een hele aardige dag te worden met flink wat zon. In de nacht daalt het kwik naar waarden tussen de 1 en 4°, overdag wordt het 7 tot 9°.

Komend weekend schijnt zaterdag af en toe de zon en is het droog, zaterdagavond gaat het regenen en zondag draait het om enkele buien. De temperatuur gaat omhoog en ligt komend weekend tussen de 11 en 13°.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

DI WO DO VR ZA
weerbeeld 1periodenmetzon 1periodenmetzon 1periodenmetzon 1periodenmetzon 1periodenmetzon
min. temp. 2 1 2 4 4
max. temp. 9 8 7 8 11
wind zzw zw zzo zo o
kracht 2-3 3-4 3-4 3-4 2-4

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: