Regioweer 4 maart 2018


Er zijn op deze zondag perioden met zon en het blijft tot het eind van de middag droog. De wind waait uit het zuidoosten en is overwegend matig van kracht en de temperaturen gaan flink de hoogte in. Het wordt vanmiddag maximaal 8° en een dergelijke temperatuur is lang geleden.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. Bij een matige en aan zee vrij krachtige geleidelijk zuidwest wordende wind daalt de temperatuur naar een graad of 3.

Morgen is het weer droog en schijnt geregeld de zon. De zuidwestenwind wordt weer zuidoost en de temperatuur stijgt naar een graad of 9.

Na morgen is het dinsdag bewolkt met soms wat lichte regen, woensdag en donderdag lijken een tweetal aardige dagen te worden met geregeld zonneschijn. Aan het eind van de week neemt de kans op regen duidelijk toe.

De temperatuur stijgt dagelijks naar 7 tot 9°, maar in de nacht en vroege ochtend kan het kwik bij opklaringen akelig dicht in de buurt komen van het vriespunt. Door opvriezing kan het lokaal dan ook glad zijn.

Kijk voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

MA DI WO DO VR
weerbeeld 02 21 02 02 23
min. temp. 3 2 1 3 1
max. temp. 9 8 8 8 9
wind zo o zo zzw zo
kracht 3-4 2-3 1-2 1-2 4-5

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: