Regioweer 21 februari 2018


Het is op deze woensdag prachtig winterweer met volop zonneschijn. Vanmiddag verschijnt er wat bewolking, maar het blijft droog. De noordoostenwind waait overwegend matig en de temperatuur stijgt naar een graad of 5.

Vanavond en de komende nacht is het vrij helder en gaat het weer licht vriezen met minima die uitkomen op ongeveer -3°.

Morgen schijnt ook de zon flink, maar in de middag verschijnt er weer wat bewolking. Het blijft wederom droog en er waait een overwegend matige noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar maximaal 4°.

Vrijdag en het komende weekend is het prachtig winterweer met op alle dagen volop zonneschijn. Het blijft nog altijd droog en er waait een matige en aan zee een vrij krachtige oost tot noordoostenwind. De temperatuur is verder dalende, want vrijdag wordt het nog een graad of 3, zaterdag wordt het maximaal 2, maar zondag blijft het kwik steken bij waarden rond het vriespunt.

Na het weekend wordt het nog kouder met overdag ook temperaturen onder nul en in de nacht vriest het over het algemeen matig. De winter is nog lang niet voorbij en gaat feitelijk pas beginnen.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

22-02 23-02 24-02
Weerbeeld 00 01 01
Min. temp. (°C) -3 -3 -4
Max. temp. (°C) 4 3 2
Windrichting no no ono
Windkracht (bft) 3 3 4

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: