Regioweer 20 februari 2018


Er zijn vandaag wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het blijft droog en bovendien wordt het aandeel van de zon vanmiddag geleidelijk groter. De wind draait verder door naar noordoost en is zwak tot matig van kracht en de temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 5°

Vanavond en de komende nacht blijft het droog en zijn er flinke opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten en de temperatuur daalt naar een paar graden onder nul.

Morgen is het prachtig winterweer met volop zonneschijn. Het blijft droog en er waait een zwakke noordoostenwind. De temperatuur stijgt opnieuw naar een graad of 5.

Donderdag en vrijdag schijnt de zon flink met op donderdag nog enkele wolkenvelden. In de nacht vriest het over het algemeen licht en overdag liggen de maxima tussen de 2 en 4°. Ook in het weekend schijnt de zon flink. In de nacht vriest het licht tot matig en overdag wordt het 1 tot hooguit 3° boven nul.

Na het weekend lijkt het allemaal nog kouder te worden met ook overdag temperaturen rond het vriespunt. Het slot van de winter verloopt dan ook ijskoud.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

21-02 22-02 23-02
Weerbeeld 00 01 01
Min. temp. (°C) -2 -3 -4
Max. temp. (°C) 5 4 3
Zon (uren) 10 9 8
Windrichting no no no
Windkracht (bft) 2 3 3-4

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius. Wil je ook met je foto bij het weerbericht? Twitter naar @ricoschroder of mail naar foto@alpenweerman.nl.

%d bloggers liken dit: