Weerpraatje van 21 december 2017 voor zuidelijk NH


Een zwak front boven ons land zorgt vandaag voor bewolkt en nevelig weer. Hier en daar komt ook mist voor en van tijd tot tijd zal er wat lichte regen en motregen vallen. De wind waait zwak tot hooguit matig uit het westen en het wordt vanmiddag maximaal 9 of 10°.

Vanavond en de komende nacht zijn er opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar waarden dichtbij het vriespunt.verandert er niet veel. Het kwik daalt nauwelijks en komt op ongeveer 7° uit.

Morgen verandert er ook heel erg weinig. Het is en blijft bewolkt met soms wat gemiezer. Bij weinig wind wordt het dan een graad of 9. In het weekend en ook tijdens de Kerstdagen komt er wat meer wind, maar verder verandert er weinig.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

vr

za

zo

ma

di

minima

maxima

10°

10°

%d bloggers liken dit: