Weerpraatje van 12 december 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is bewolkt en het komt tot enkele winterse buien, ofwel buien die vergezeld gaan van hagel en (smeltende) sneeuw. Ook onweer behoort tot de mogelijkheden. Het sneeuwdek zal er echter niet mooier van worden. De temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 3.

Vanavond en de komende nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar waarden rond het vriespunt. In de nacht neemt de bewolking toe en tegen de ochtend gaat het regenen of wellicht weer nat sneeuwen.

DE KOMENDE DAGEN:
De komende dagen is en blijft het wisselvallig met (winterse) buien. De temperatuur ligt veelal rond de 5° en dat is zo’n anderhalve graad onder de norm voor de tijd van het jaar.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

wo

do

vr

za

zo

minima

maxima

%d bloggers liken dit: