weerpraatje van 11 december 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Na de sneeuwrijke zondag draait het ook vandaag om sneeuw. Vanochtend is het nog droog, maar vanmiddag en vanavond gaat het weer geruime tijd sneeuwen. De wind waait uit het noordoosten en is duidelijk aanwezig en de temperatuur wordt niet veel hoger dan iets boven nul.

Vanavond sneeuwt het nog enige tijd, komende nacht valt er natte sneeuw of wellicht regen. De temperatuur ligt rond de +1.

DE KOMENDE DAGEN:
Morgen en ook de rest van de week is het wisselvallig met morgen wellicht nog winterse neerslag. De rest van de week draait het om regen. De temperatuur gaat omhoog van een graad of 3 morgen naar 5-6 aan het eind van de week.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

di

wo

do

vr

za

minima

maxima

%d bloggers liken dit: