Weerpraatje van 8 december 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is op deze vrijdag half tot zwaar bewolkt en het komt tot buien. Vanwege een ijskoude bovenlucht kunnen deze buien gepaard gaan met hagel en (smeltende) sneeuw. Ook onweer behoort tot de mogelijkheden. De temperatuur was aan het begin van de nacht nog een graad of 6-7, maar vanmiddag is het hooguit 4°. De wind waait uit het noordwesten en is vrij krachtig over land en krachtig tot hard aan zee.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt met winterse buien. Bij een stevige noordwestenwind koelt het af naar een graad of 2.

DE KOMENDE DAGEN:
De komende dagen is het wisselvallig met dit weekend winterse buien. Ook volgende week blijft het wisselvallig en koud met regelmatig winterse neerslag. De temperatuur ligt tussen de 3 en 5° en dat is te koud voor de tijd van het jaar.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

za

zo

ma

di

wo

minima

maxima

%d bloggers liken dit: