Weerpraatje van 7 december 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is vandaag aanvankelijk nog droog, maar vanmiddag gaat het regenen. Het waait flink uit het zuidwesten, krachtig over land en hard tot stormachtig aan zee, windkracht 6 tot 8 en de temperatuur stijgt naar een graad of 10.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt met in de nacht enkele buien die geleidelijk winters van karakter worden en gepaard gaan met onweer. De wind wordt noordwest en de temperatuur daalt naar een graad of 4.

DE KOMENDE DAGEN:
De komende dagen is het guur, want het draait om buien die winters van karakter zijn en gepaard gaan met hagel en (smeltende) sneeuw. De temperatuur ligt rond de 3-4°, maar tijdens stevige en clusterende buien is het kouder met kans op een (tijdelijk) sneeuwdek.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

vr

za

zo

ma

di

minima

maxima

%d bloggers liken dit: