Weerpraatje van 1 december 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
De zon schijnt op deze vrijdag geregeld, maar er is ook nog altijd een winterse bui mogelijk al zijn het er duidelijk minder dan gisteren. De wind waait matig uit het noordoosten en de temperatuur stijgt naar een graad of 4.

Vanavond en de komende nacht is het droog met een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Bij een afnemende wind daalt de temperatuur naar waarden een paar graden onder het vriespunt.

DE KOMENDE DAGEN:
Komend weekend is het bewolkt en morgen gaat het later op de dag regenen. De regen is de voorbode van weer een duidelijk zachter weertype vanaf zondag. Overigens nemen volgende week de neerslagkansen weer af en later in de week gaat de temperatuur waarschijnlijk weer enkele graden dalen.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

za

zo

ma

di

wo

minima

-1°

maxima

%d bloggers liken dit: