Weerpraatje van 30 november 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
De zon schijnt vandaag geregeld, maar het komt ook tot buien en deze buien zijn winters van karakter en kunnen gepaard gaan met hagel en onweer. De noordenwind neemt toe naar matig en de temperatuur stijgt naar een graad of 5.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt met aan zee aanhoudend kans op winterse buien. Het koelt af naar waarden rond het vriespunt met kans op gladheid.

DE KOMENDE DAGEN:
Morgen komt het nog tot enkele winterse buien bij een graad of 4. Zaterdag is het bewolkt en wordt het opnieuw een graad of 4, maar later op de dag neemt de kans op regen weer toe. Deze regen is de voorbode van een duidelijk zachter weertype vanaf zondag met temperaturen oplopend naar 9° begin volgende week.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

 

vr

za

zo

ma

di

minima

maxima

%d bloggers liken dit: