Weerpraatje van 24 november 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is vandaag bewolkt en met name vanochtend valt er enige tijd regen. Vanmiddag nemen de regenkansen af en wellicht krijgen we de zon nog even te zien. De matige en aan zee (vrij) krachtige noordenwind draait naar west en neemt in kracht af en de temperatuur stijgt naar gemiddeld een graad of 9.

Vanavond is het droog met flinke opklaringen. Komende nacht neemt de bewolking weer toe en later komt het tot (buiige) regen. Het koelt af naar een graad of 3.

DE KOMENDE DAGEN:
De komende dagen is het wisselvallig met flinke buien die van hagel en onweer vergezeld kunnen gaan. Het waait ook regelmatig flink en met een middagtemperatuur van een graad of 6-7 is het vrij koud voor de tijd van het jaar.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

za

zo

ma

di

wo

minima

maxima

%d bloggers liken dit: