Weerpraatje 23 november 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
De zon schijnt geregeld, maar er trekt ook een koufront over met flinke buien. Voor het front uit loopt de temperatuur op naar een graad of 13-14, na frontpassage is het ongeveer 10°. Er waait een stevige zuidwestenwind, vrij krachtig tot krachtig over land en hard aan zee, windkracht 5 tot 7.

Vanavond zijn er opklaringen, komende nacht is het weer bewolkt met enkele buien. Het koelt af naar ongeveer 7°.

DE KOMENDE DAGEN:
De komende dagen is het wisselvallig met in het weekend flinke buien. Ook waait het flink en de temperaturen gaan naar beneden. Morgen wordt het een graad of 9, in het weekend is het met 7° gewoon guur.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

 

vr

za

zo

ma

di

minima

maxima