Weerpraatje van 22 november 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is aanvankelijk nog bewolkt en hier en daar valt nog wat regen. Vrij snel wordt het droog en vanmiddag zal de zon flink schijnen. De zuidwestenwind waait vrij krachtig over land en krachtig tot hard aan zee, windkracht 5 tot 7 en de temperatuur stijgt naar ongeveer 13°.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en flinke opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 10.

DE KOMENDE DAGEN:
De komende dagen is het wisselvallig met vanaf vrijdag geregeld buien. Ook waait het flink en de temperatuur gaat duidelijk naar beneden. Morgen wordt het een graad of 14, in het weekend moeten we het met de helft doen…

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

do

vr

za

zo

ma

minima

10°

maxima

14°

10°

%d bloggers liken dit: