weerpraatje van 13 november 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
De zon schijnt vandaag geregeld, maar het komt ook nog steeds tot buien al neemt het aantal en intensiteit geleidelijk af. De wind waait uit het noorden en is matig tot krachtig van kracht en de temperatuur stijgt naar een graad of 10.

Vanavond en de komende nacht is het droog met een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. De wind neemt in kracht af en draait naar zuidwest en de temperatuur daalt naar een graad of 5.

DE KOMENDE DAGEN:
De komende dagen is het over het algemeen bewolkt en uit die bewolking valt soms wat lichte regen of motregen. De wind wordt zuidwest en de temperatuur is met 10 tot 12° vrij normaal voor de tijd van het jaar.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

di

wo

do

vr

za

minima

maxima

11°

12°

11°

10°

%d bloggers liken dit: