weerpraatje van 10 november 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is vandaag bewolkt en er zijn perioden met regen. Na frontpassage wordt het droog met vanmiddag ook af en toe wat zon. De wind waait uit het noordwesten en is matig tot vrij krachtig over land en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 12°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt met in de nacht wederom regen. De wind krimpt naar zuidwest en het koelt af naar een graad of 7.

DE KOMENDE DAGEN:
De komende dagen is het wisselvallig met kans op regen en vooral zondag flinke buien. Verder waait het flink en is het voor het gevoel waterkoud. De temperatuur ligt rond de 10°, maar zondag is het maar een graad of 7.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

za

zo

ma

di

wo

minima

maxima

10°

10°

11°

%d bloggers liken dit: