weerpraatje van 9 november 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is vandaag over het algemeen bewolkt, maar het blijft wel droog. De zuidwestenwind neemt in kracht toe en de temperatuur stijgt naar ongeveer 11°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en valt er wat lichte regen en motregen. De wind wordt west tot noordwest en is matig tot krachtig van kracht en de temperatuur wordt niet lager dan een graad of 9.

DE KOMENDE DAGEN:
De komende dagen is het wisselvallig met elke dag wel kans op regen of enkele buien. De temperatuur gaat eerst omhoog naar een graad of 12 morgen om vervolgens in polaire lucht te dalen naar ongeveer 8 op zondag.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

 

vr

za

zo

ma

di

minima

maxima

12°

11°

10°

10°

%d bloggers liken dit: