weekend weerpraatje voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is op deze zaterdag bewolkt en vanochtend valt er hier en daar al wat lichte regen en motregen. Vrij snel wordt het weer droog met rond het middaguur enkele opklaringen, maar later vanmiddag gaat het weer regenen. De wind waait uit het zuiden, later uit het westen en is matig tot vrij krachtig over land en krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar een zeer zachte 14°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en regenachtig. De noordwestenwind neemt af naar matig en het koelt af naar een graad of 7.

MORGEN:
Morgen, zondag, beginnen we met regen, later volgen enkele buien. Geregeld schijnt morgenmiddag ook de zon en bij een matige en aan zee vrij krachtige noordwestenwind blijft de temperatuur steken bij maximaal 10-11°.

DE KOMENDE DAGEN:
Na morgen is het licht wisselvallig met geregeld zon, maar ook kans op enkele buien of wat regen. De temperaturen liggen komende week tussen de 9 en 11° en dat is iets onder de norm voor de tijd van het jaar, want normaal is het een graad of 11.

Dit was voor dit weekend. Maandag ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

ma

di

wo

do

vr

minima

maxima

11°

10°

11°

%d bloggers liken dit: