weerpraatje van 3 november 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is op deze vrijdag over het algemeen bewolkt met lokaal kans op een bui. Vanmiddag kan ook even de zon tevoorschijn komen. De wind waait zwak tot hooguit matig uit het zuiden tot zuidwesten en de temperatuur stijgt naar een graad of 12.

Vanavond en de komende nacht blijft het droog met een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het waait zwak en het koelt af naar een graad of 8.

DE KOMENDE DAGEN:
De komende dagen is het wisselvallig met vanaf zaterdagmiddag enige tijd regen en zondag enkele buien. Na het weekend nemen de neerslagkansen af. De temperatuur gaat naar beneden van een graad of 14 morgen naar ongeveer 9 na het weekend.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

za

zo

ma

di

wo

 

minima

maxima

14°

10°

11°

%d bloggers liken dit: