weekend weerpraatje voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is bewolkt en vooral later vandaag neemt de kans op regen toe. De wind waait uit het noordwesten en is vrij krachtig over land en krachtig tot hard aan zee en de temperatuur stijgt naar ongeveer 15°.

Vanavond en de komende nacht, let op de wintertijd gaat weer in, is het bewolkt en er valt van tijd tot tijd regen. De noordwestenwind waait krachtig en aan zee stormachtig en de temperatuur, die eerst oploopt naar een graad of 15, daalt naar een graad of 12.

MORGEN:
Morgen, zondag, schijnt geregeld de zon, maar er is ook een buienkans. De noordwestenwind neemt langzaam weer in kracht af en de temperatuur ligt in de middag, na een nachtelijk maximum van 15°, rond de 13°.

DE KOMENDE DAGEN:
Na morgen is het maandag droog en fris met een graad of 11. Daarna is het licht wisselvallig met elke dag kans op regen of enkele buien. De temperatuur zal tijdelijk weer wat gaan stijgen.

Dit was voor dit weekend. Maandag ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

ma

di

wo

do

vr

minima

11°

11°

maxima

11°

12°

14°

13°

10°

%d bloggers liken dit: