weekend weerpraatje voor zuidelijk NH


VANDAAG:
Het is vanochtend bewolkt en er valt enige tijd regen. De regen trekt naar het oosten weg en vanmiddag schijnt geregeld de zon afgewisseld door een enkele bui. De zuidwestenwind waait vrij krachtig over land en krachtig tot hard aan zee, windkracht 5 tot 7 en de temperatuur stijgt naar 16°.

Vanavond en de komende nacht is het half tot zwaar bewolkt met later vanavond en de komende nacht enkele buien. De zuidwester waait krachtig over land en hard tot stormachtig aan zee en de temperatuur daalt naar een graad of 10.

MORGEN:
Morgen, zondag, is het over het algemeen bewolkt en valt er van tijd tot tijd buiige regen. De zuidwestenwind waait vrij krachtig tot hard en de temperatuur blijft steken bij maximaal een graad of 13.

DE KOMENDE DAGEN:
Na morgen is er maandag nog kans op regen, daarna nemen de neerslagkansen af. De bewolking houdt de overhand, maar zo nu en dan schijnt de zon. De temperatuur is maandag 14, de rest van week liggen de maxima rond de 16°.

Dit was voor dit weekend. Maandag ben ik er weer. Kijk ook voor een landelijk weerbericht op Alpenweerman.nl

 

ma

di

wo

do

vr

minima

11°

13°

14°

12°

13°

maxima

14°

16°

16°

16°

16°

%d bloggers liken dit: