weerpraatje van 20 oktober 2017 voor zuidelijk NH


VANDAAG:
We starten de vrijdag met veel bewolking en regen, maar de regen trekt naar het oosten weg en daarna is het een tijdje droog met enkele opklaringen. Later vandaag trekt een volgende neerslaggebied met buiige regen over onze streken. De zuidwestenwind is duidelijk aanwezig en waait vrij krachtig over land en krachtig tot hard aan zee, windkracht 5 tot 7 en de temperatuur stijgt naar een graad of 16.

Vanavond valt er nog buiige regen, maar de regen trekt geleidelijk weg en het is weer een tijdje droog. Later in de nacht neemt de kans op regen weer toe. Het koelt af naar een graad of 11.

DE KOMENDE DAGEN:
In het weekend en ook begin volgende week is het wisselvallig herfstweer met elke dag regen of enkele buien. De temperatuur is wisselend, want morgen wordt het nog 17, maar zondag moeten we het met slechts 12° doen. Na het weekend is het veelal een graad of 16.

Kijk voor een veel uitgebreider (landelijk) weerbericht op Alpenweerman.nl

za

zo

ma

di

wo

minima

11°

10°

11°

13°

13°

maxima

17°

12°

14°

16°

16°

%d bloggers liken dit: